Helafton på operan, med Svansjön


untitled (4)
.
Svansjön på kungliga Operan i Stockholm
.
Pjotr Tjajkovsij’s mäktiga musik fyller Operan denna kväll. Utsålda hus med kungliga baletten till kungliga hovkapellets toner.Smäktande att se 36 svandansare virvla in i en fullständigt strålande balett.Det är det goda och det onda i en tvekamp, med sensuella rörelser, danser, kärlek, utmaningar och livets lek.Utmanande stegkombinationer, Allt i ett virvlande tempo, under flera timmar denna underbara kväll.Den kungliga baletten med aktriser och aktörer, ballerinor och balettmästare, från världens alla hörn. hela ensemblen medverkar plus med gästsolister.Och så näpet att se de fyra gossarna, komna från svenska balettskolan, som i en sekvens fyller hela scenen med sina komiska trippande balettsteg.
*
svansjon_fst1
Swan Lake at the Royal Opera in Stockholm
,
Pyotr Tjajkovsij’s powerful music fills the Opera House this evening. Sold-out houses with the Royal Ballet at the Royal hovkapellets tones.Languorous to see 36 swan dancer swirl into a completely directional ballet.There is good and evil in a duel, with sensual movements, dances, love and in the nice and sweet play of Life.Challenging step combinations, all in one whirling pace, over several hours this wonderful evening.The Royal Ballet with actresses and actors, ballerinas and ballet masters from around the world. The whole ensemble participates plus with guest soloists.And Such a neat to see the four boys, originated from the Swedish Ballet School, which is a sequence fills the stage with her ​​comedic mincing ballet steps.

images (2)

*

images

*
Fyra akter med total scenförändring i varje; svandammen, fylld av dansande svanar, slottets sal.Mörker när den svarta svanen spelar ut i en virvlande tvekamp med prinsen och det goda, i den vita svanens skepnad.Med uppsträckt kavaljerasmenuett, med taktfast spansk dans, med mazurka och neapolitansk dans.
.
Detta är stort, med all internationell glans som skiner över vår kungliga opera.Prinsen görs av solodansaren och balletdansören Dragos Mehraban och ballerinan Odette av Nadja Sellerup
.
Väl värt ett besök denna strålande kväll
* *
Four acts with total change of scene in each; swan pond, filled with dancing swans, the castle hall.Dark as the Black Swan plays out in a swirling duel with the prince and the good, the white swan’s shape.With upright kavaljerasmenuett, with rhythmic Spanish dance, with mazurka and Neapolitan dance.
.
This is great, with all the international glory that shines over our royal opera.The prince made ​​the solo dancer and ballet dancer Dragos Mehraban and ballerina Odette by Nadja SellerupWell worth a visit to this splendid evening

.

Henrik Tibblinhttp://www.operan.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star